gallery/gospelsongs-logo-black

#gospelsongs #frankenvrij #christiansongs #christianmusic #christelijkemuziek #lofprijs #opwekking #goededoelen

De opbrengst van de CD’s “Gospel Songs – Frank & Vrij,  Inside Out en Close to Me” wordt gebruikt om de daklozenhulp (Tabita vzw) in Brussel een hart onder de riem te steken. André en Jeannine Vandeput – Weyckmans, de oprichters en bezielers van Tabita vzw, zetten zich dagelijks in voor daklozen en hulpbehoevenden. Samen met een aantal vrijwilligers hebben zij het beheer over de voedselbank en zorgen zij wekelijks voor voedselbedeling en andere dringende hulp aan armen en zieken, vooral in de Brusselse regio. Wekelijks komen zo’n 150 gezinnen bij hen aankloppen in de Rue Steyls 120 te Brussel (Laken) voor hulp. En iedereen wordt zo goed mogelijk geholpen, met voeding, kleding of praktische sociale hulp.

Jeannine en André gingen in 1996 van start met voedselbedeling en bieden dus al meer dan 20 jaar hulp aan daklozen en minderbedeelden.

Jeannine en André vertellen graag over het werk dat zij doen onder de daklozen en zijn erg dankbaar voor alle aangeboden hulp. Hieronder kan je een PDF presentatie bekijken met een aantal foto’s. Jarenlang hebben zij eveneens voedsel bedeeld aan het Brusselse Zuidstation. Indien je meer wil weten over Tabita vzw of indien je interesse hebt om eens te komen kijken of te helpen, stuur dan een e-mailtje naar Jeannine.

E-mail Tabita:  jeannine.tabita@gmail.com 

 

Steunt u graag het werk onder de daklozen?

Rekeningnummer van Frank & Vrij:

IBAN: BE24 6522 5115 7738

t.n.v. Frank & Vrij

met mededeling ‘Gift voor TABITA vzw’

 

of rechtstreeks naar:

TABITA vzw

IBAN: BE44 7350 0381 7845

BIC: KREDBEBBXXX

Download de PDF presentatie van Tabita vzw

gallery/wanderer-814222_1920
gallery/girl-2754233_1920

Daklozen Brussel

Straatkinderen in Brazilië

Frank & Vrij steunde met de verkoop van de Gospel Songs CD’s eveneens een project voor straatkinderen.

Esther en Joelson De Souza-Finch zijn nog steeds zendelingen in Brazilië en hebben een hart voor de kinderen en jongeren in Braziliaanse sloppenwijken. De straatkinderen zijn vaak emotioneel en materieel verwaarloosd. Dikwijls zijn zij betrokken geraakt in criminele activiteiten, zoals drugs en prostitutie.

U kan Esther en Joelson blijven steunen door mee te bidden voor hen of door hen een kaartje of een email met een bemoediging te sturen. Indien u dit wenst kan u hen ook een gift sturen door iets te storten op hun rekeningnummer.

 

 

KBC 414-0404371-14

Joelson & Esther de Souza Paula-Finch
Rua Manoel Jorge da Costa Lt 20 Q2
Jardim Gloria, Duque de Caxias – RJ
25045-550
Brazilië

joelsonesther@yahoo.co.uk

 

Nieuwsbrief

Indien u graag de nieuwsbrief van Esther en Joelson wil ontvangen kan u contact opnemen met Stephan en Saara:

Stephan en Saara Van den Venne-Finch

Gsm: 0032(0)497/05.09.93

E-mail: sfinch@telenet.be

Doelstelling / Project
gallery/coverbiografie